Vår Praktikfilosofi

Vårt sätt att arbeta


Vi på TandhälsanOsby arbetar delegerat vilket innebär att tandsköterskorna gör mycket arbete som kanske kan verka vara tandläkarens uppgifter. Sköterskorna har, via kurser som vi går på kontinuerligt, fått kompetensen att utföra dessa uppgifter. Eftersom tandläkarna kan låta sköterskorna göra vissa delar så blir vi effektivare.

Att kunna arbeta på detta sätter bygger på att vi är ett väl sammansvetsat team som ständigt uppdaterar oss med kurser och seminarier kring den snabbt förändrade tandvårdssektorn.Din del av behandlingen

För att en behandling skall lyckas så behöver inte bara tandvårdspersonalen förstå en patients eventuella sjukdom, utan även patienten själv. Med andra ord vill vi att patienterna skall vara medvetna om varför de behöver vård, vara väl informerade om olika vårdalternativ samt vara delaktiga i valet av vilket alternativ vi skall genomföra. En välinformerad patient är även motiverad att aktivt delta i den profylaxtiska behandlingen, hos hygienist/sköterska och fram för allt hemma, för att bibehålla frisk munhälsa. 

Det tror vi är det bästa sättet att få friska och nöjda patienter.

Vi är en del av

Klicka på loggan om du vill läsa mer om Sveriges största privata vårdbolag

Bli patient hos oss!


Boka en tid på webben.

Kom i kontakt med oss!


Om du fyller i formuläret här nedan så hör vi av oss så snart vi kan.
Tänk på att om du avbokar en tid via detta formular så måste det komma fram till oss minst två arbetsdagar innan din tid.

Vi finns även på facebook, besök oss gärna där.