Kontakt och öppettider

Nu är det ännu enklare för våra patienter!

Nu finns möjligheten att boka en ny undersökningstid eller boka om en befintlig tid till oss via nätet.

På kallelsekortet som skickas hem till er står en kod som används vid eventuell ombokning av den föreslagna tiden. Tänk bara på att ni måste boka om minst 48 timmar innan ert besök

Önskas tid för annan behandling, så som akut-tid, eller om ni har andra frågor kan ni fortfarande ringa eller besöka oss.

Öppettider

Måndag
08:00 - 14:30
Tisdag - Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
07:00 - 13:00
Lördag - Söndag
Stängt

Betalningsrutiner

Sedan 2015 stävar vi efter att bli en kontantlös mottagning. Detta innebär att vi helst ser att ni betalar med kort så att vi kan hålla kontanthantering-en till ett minimum.

Vi tackar på förhand för er hjälp och förståelse.

Från alla oss på TandhälsanOsby

Skicka ett meddelande till oss

Numera ser vi gärna att ni använder möjligheten att ändra era undersökningstider via webb-tidbokningen. Om ni ändrar eller lämnar återbud till era tider via denna mail-mall så tänk på göra det i god tid. För att slippa debiteringskostnad för sent återbud så måste meddelandet nå oss senast 2 arbetsdagar innan er bokade tid.

 
 
 
 

Om du inte är nöjd:

 

Om du inte är nöjd med något i samband med ditt besök hos oss är vi tacksamma om du uppmärksammar oss på detta. 

 

Om du känner att du inte får gehör för ditt problem eller dina synpunkter så kan du vända dig till Praktikertjänsts reklamationsnämnd (PRN), vars uppgift är att lösa tvister mellan Praktikertjänst´s pesonal och deras patienter.